Szervusz!

Ez egy Nem megszokott regény, itt egy játékba csöppensz, ahol Te alakíthatod a regényedet döntéseidnek megfelelően. Fontos, hogy csak azt olvasd, amire utasítást kapsz!  Adataidat a karakterlapon kapod majd meg a történet haladásával.

 Az utasításokat ezzel a jelöléssel fogom megkülönböztetni a történettől.

A karakteredet Te fogod alakítani, a kinézete, sőt, még a neme is tőled függ!

Jó szórakozást kíván a regény írója:

Szabó Alexandra (Akka)

Katt rá!:

1. Fejezet

Kezdesz magadhoz térni a tegnapi fárasztó menekülésből. Szokás szerint meleg tollak óvó, sötét melege ölel a fekete Békevölgyi Óriás Madár hím szárnya alatt. Első mozdulatodra kienged a hűvös hajnali erdőbe, a hajnali fű kellemesen cirógatja a lábadat, a Nap gyenge fénye pedig bőrödet ébreszti.  A hatalmas madár nyaka és feje olyan nagy és hosszú, mint Te, a háta és mellkasa egy nagy hordóra hasonlít, bár hasa inkább félgömb formájú. Fekete-citromsárga színekben cirmos, a Napfényben zöldes-kékesen csillogó puha, kb. tenyérnyitől alkarnyi hosszúságú tollak borítják testét. Feje csőrével együtt vízcsepp alakú. Csőre éles, de recés, őszi falevélhez hasonlóan sárga színű, s tükrözi, hogy gyümölcsökkel, rovarokkal, kisebb halakkal, apróbb termetű rágcsálókkal, vagy kölyök, patkány méretű állatokkal táplálkozik az iszapból kitúrt kétéltűek, ikrák és kagylók mellett. Ki korod óta velük nőve jól tudod, hogy a farkas, medve, démon, és árnyfajok veszélyeztetik életét e különös, ám szeretetre és tiszteletre méltó állatfajnak. Ékkő, aki téged felnevelt, egy 27 fős B.Ó.M.(Békevölgyi Óriás Madár)  családnak a feje és egyetlen ivarérett hím példánya. A legtöbb B.Ó.M. aranysárga, vagy aranybarna színű, ám e család madarai is ezernyi színű és mintájú. Van benne cirmos, foltos, csíkos, és egyszínű madár is a létező összes színben pompázik. És éppen ezért kerültek veszélybe ma már az orvvadászok miatt, akik húsukért, hihetetlen erejükért, eszükért, tojásaikért, s tollazatukért vadásszák őket. A te fajod, a kétlábúak. -Reggelizel?- Kérdezi lágyan, apásan krákogva tőled Ékkő, ám mielőtt választ adhatnál, lövés hallatszik. Az egész család megrémül, amikor az egyik smaragdzöld tojó vérző nyakkal, de már holtan terül el a zöld fűben. Felpattansz Ékkő hátára, amint ő leadja a vészjelzést rikácsolásával. A 26 madár száguldani kezd, déli égtáj felé gyorsan futva, nyomukban démonkutyák lihegnek, de a borjú méretű, fekete dobermann kinézetű, vörös szemű szörnyek esélytelenek a madarak számára már évek óta ismert erdő fái között. A területüket már elhagyták, de nem állhattak meg, az erdő széle még sokkal távolabb kéne, hogy legyen, de nem! Az erdő hirtelen véget ér, és a felfelé magasodó épületek várost formálnak. Lerepülsz a megdöbbenéstől megtorpanó Ékkő hátáról, aki keletnek vezeti a család madár tagjait. Te a város felé indulsz. Látsz egy köpenyes embert nem messze.

Válassz magadnak nemet!

Ha nő leszel, lapozz az 1-es ponthoz!

Ha férfi, lapozz a 2-es ponthoz!

 

1.

A köpeny mögött egy fekete hajú férfi bújt meg, szeme hideg és fehér, mint a hó,  a köpeny enyhén kék, mint a dér, de lépése és mozgása bátorítóan lágy, kedves, szemedbe néz, s kedves hangon kérdezi:

-Szervusz! Segíthetek, szépséges hölgyem?

Ha elfogadod a segítséget, lapozz a 3-as cikkre!

Ha egyedül szeretnél boldogulni, figyeld a 4-es cikket!

 

2.

Egy nő lép elő köpenye takarásából, fekete haja úgy öleli körbe határozottan csillogó fehér szemeit, mint éjszakai égbolt a csillagokat. Bőre halovány, láthatóan puha; telt, rózsavörös ajkai halvány mosolyra nyílik, ahogy megszólal:

-Tudok Önnek segíteni, Uram?

Ha elfogadod, 3-as.

Ha nem, 4-es.

 

3.

- Igen, köszönöm. - Mondod. Bólint, közelebb lép.

- Szólíts Mesterednek. Segítek, amiben csak tehetem. Tudom ki vagy, és hogy ki lesz belőled; ha tetszik, ha nem. De ne ijedj meg, nem az a célom, hogy bántsalak, hanem, hogy Sorsod beteljesedjék, és elérd a Harcosi rangod, mely után örökké üres lesz szobád és ágyad, hol lakhelyed lesz. Jöjj, házadba viszlek. - kezet nyújt feléd, Neked, és elmész Mestereddel a város szélén. Kisgyermek korodban emberek közt éltél 10 éves korodig, így nem idegen számodra az a tény, hogy házad van. Igaz, annak már 20 éve, de még mindig nem nézel ki 18-nál többnek. A házat hatalmasnak találod Ékkő szárnyburkához képest. Beljebb menve látod, hogy 5 szoba, 1 kamrás konyha, 1 előszoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba, és 3 illemhelyiség tulajdonosa lettél. Nem is tudsz nagyon mit kezdeni a helyzettel, de Mestered már fecseg:

- Engem nem fogsz szeretni, mert minden fel fogom hívni a figyelmedet, emellett lesz olyan, hogy besegítek a harcodba, de csak akkor, amikor életveszélybe sodortad magad, ha csak megsérülsz, a fájdalom jó tanító, legközelebb jobban megfontolod. Én fogom adni a feladataidat. Most a legfontosabb feladatod, hogy Harcos váljék belőled. Én csak ennyit tehettem.

Viszlát! - s ezzel el is tűnt.  Elgondolkozol, ez mit is jelent pontosan? Fogalmad sincs róla, mi az a Harcos rang egyáltalán. A fogalom persze nem ismeretlen számodra, tudod, hogy a harcos az, aki fegyverrel, vagy éppen testi erejével küzd a másikkal. Te hogy lehetnél Harcos? Agresszív sem nagyon vagy, nemhogy bátor! Észhez térsz bambuló gondolkodásodból.

Ha a házzal ismerkednél, a felszereléseket néznéd meg: 5

Ha az utcán lévő emberekkel ismerkednél: 6 <- Nő 7 <- Férfi

 

4.

Köszönöm, nem kérem a segítségét. – Válaszolod, s tovább állsz gyorsan, ám hirtelen előtted terem, és megállít.

-Ilyet ne mondj! Első hiba, kitűnő, rögtön rá is jössz, hogy engem nem fogsz szeretni, mert minden hibádra fel fogom hívni a figyelmedet, emellett lesz olyan, hogy besegítek a harcban is, de csak akkor, amikor halálos sebet szereznél, ha meg tudod úszni enyhébb sérülésekkel, akkor hagyom, hogy a fájdalom legyen a tanárod. Én fogom adni a feladataidat, amelyek közül a legelső az, hogy Harcos legyél. Az ott a házad, a kulcsait a bal zsebedben találod. – mutat egy szép nagy, fehér családi házra. - Ennyit tehettem érted, innentől egyedül kell boldogulnod. Viszlát!- Elköszön, és eltűnik. Rögtön zsebedhez kapsz, és a levelekből készített ruhádban valóban ott van a kulcs! De hogy mikor került bele? Hát megnézed azt a házat. A lakásba bemenve látod, hogy 5 szoba, 1db kamrás konyha, 1 előszoba, egy nappali, 2 fürdőszoba és 3 illemhelység tulajdonosa lettél. A nappaliban lévő kanapára leülsz, s e nyugodt csendben elgondolkodsz: Fogalmad sincs róla, mi az a Harcos. Mármint a szó jelentésében biztos vagy, de hogy lehetnél Te Harcos? Nem vagy túl agresszív, és a bátorság is messze áll Tőled. 10 éves korodban elszakadtál az emberektől, és 20 évig Ékkő családjában élted az életed. Fogalmad sincs róla, mennyi minden változott, mit várnak el illemből, vagy hogyan kell megszólítani valakit…! Azt látod, hogy dacolva életkoroddal 18 évesnek nézel ki, hiszen kellően formás/ izmos vagy, viszont a viselkedésed igen egyedi. Lassan feleszmélsz gondolkodásodból.

Ha a házzal ismerkednél, a felszereléseket néznéd meg: 5

Ha az utcán lévő emberekkel ismerkednél: Női karakterrel 6; Férfi karakterrel 7.

 

 

5.

A családi ház otthonos, a legnagyobb szobát ki is választod hálószobának. A szekrényben találsz egy közepes méretű hátizsákot, amibe rögtön teszel egy váltásruhát, ahogy felöltözöl a szekrényből.

Van még ott pár dolog, válogass, hogy mit raksz még a hátizsákba úgy, hogy ELFÉRJEN!

 • sátor (összehajtva akkora, mint a lábszárad)
 • késkészlet (7db kés, 3db dobótőr, 1 kanál, 1 villa)
 • 5 000 arany egy zsákocskában (nem muszáj mindet elrakni)
 • Összecsukható kard, ami egyben pisztoly is. (külön tokkal, övvel, a hátizsákban Nem foglal helyet!)
 • kötél (30-33m körül)
 • telefon, laptop( figyelmeztetlek, hogy ilyet 20 éve nem használtál)
 • Üres könyv, amibe bármit írhatsz/rajzolhatsz
 • 50 ív üres A/4-es hófehér lap
 • apró tolltartó (benne ceruza, radír, illetve piros, kék, zöld és fekete toll)
 • Egy vastag és nehéz könyv, amiben az összes létező lény alap adatait megtalálhatod
 • napszemüveg
 • jó illatú parfüm / szpré
 • pisztoly 3 tárral (összesen 27 golyó + ami még a fegyverben van)
 • és egy lezárt vasláda, ami kb. egy nagyobb kosárlabdába belefér. (Nagy hely!)

A közepes méretű, immár összepakolt táskát a hátadra vetted.

Írd az elrakott tárgyakat a Felszereléseidhez!

Az itt hagyott tárgyakat a házon belül használhatod.

Ha az utcán lévő emberekkel ismerkednél, nemed szerint válassz! Nő -> 6 Férfi -> 7

Ha a laptopon néznél utána, hogy mi az a Harcos, 19

 

6.

Mielőtt kimész, átöltözöl (vagy már átöltöztél). A hosszú utcán nincs túl nagy nyüzsgés, csupán 10-20 ember tartózkodhat a kb. 60 ház közötti aszfaltokon. Nekik is nagyobb felük gyermekből áll.

Kitől kérsz segítséget?

A kutyát sétáltató kisfiútól? 8

A labdázó kislányoktól? 9

A leghamarabb elérhető nőtől? 10 Férfitól? 11

A legtanultabbnak kinéző nőtől? 12 Férfitól? 13

 

7.

Átöltözve kimész a hosszú utcára, ahol a kb. 30 pár ház között szinte alig van ember, csupán 10-20 sétálhat az utcán. Még mindig nem tudod, mi az a Harcos rang. Kitől kérsz segítséget?

 

A kutyát sétáltató kisfiútól? 8

A labdázó kislányoktól? 9

A leghamarabb elérhető nőtől? 10 Férfitól? 11

A legtanultabbnak kinéző nőtől? 12 Férfitól? 13

 

8.

Odamész a fekete németjuhászt sétáltató kb. 8 éves kisfiúhoz. Megállnak.

- Szervusz! Hogy hívják a kutyust?- Kérdezed kedvesen a fiútól.

- Cézár a neve, és az apjáé is az volt.

- Tudsz nekem segíteni? Tudni szeretném, mi is az a Harcos rang pontosan?

-A Harcosok védenek minket, hogy se démonok, se egyéb szörnyek ne árthassanak a város lakóinak. Emellett sportolók is, kosárban, fociban, kézilabdában és versenyfutásban a legjobb 10-ben mindig benne vannak. Egyesek állítása szerint edzett, talpraesett fiatalemberek, de hallottam már olyat is, hogy hölgyeket bántottak, vagy gyilkoltak néhányan. Az biztos, hogy jól nyitva kell lennie a szemnek mellettük, mert sok mindenre képesek egy kis verekedésért. Amúgy, akit én ismerek, az jó fej. Sokat szoktunk bohóckodni vele. Egyébként ott élnek Qoen Vezér Harcosai. –Mutat egy hatalmas házra.

- Hölgyek nincsenek köztük?

- Még sosem hallottam női Harcosról.

- Köszönöm, sokat segítettél.

- Nincs mit. Viszont látásra! – És ezzel továbbindul a csöndes kutyussal.

Ha mást is megkérdeznél, lépj vissza az előző olvasott cikkhez, és kérdezz meg mást is. (Nő: 6 Férfi: 7)

Ha elfogadva a fiú mondatait Qoen Vezér Harcosainak lakhelye felé veszed az irányt: 18

Ha hazamenve inkább a laptopon is utána néznél: 19

 

9.

A labdázó lányok 11 és 12 évesek lehetnek, mindketten szőkék, és hasonlóságuk egyértelműen mutatja, hogy testvérek. Rád néznek, az idősebbik szólal meg a labdáját feszülten fogja, hangja félősen cseng:

- Segíthetünk valamiben Uram/Hölgyem?

- Igen, szeretném tudni, hogy mi az a Harcos rang pontosan.

- Azok a mocskos férgek? Játsszák a szépfiút, mint valami díszmadarak, majd fellöknek az ajtóban. Egyik kedvenc szórakozásuk elvenni valamelyik gyerek játékát, és azzal szórakozni, hogy milyen harcot vív a famászással, mert éppen az akác tetejére volt kedvük dobni a labdát.. Qoen Vezér mondjuk mostanában szerencsére kordában tartja őket, de kijátsszák a jóakaratát. Egyébként ott laknak. – mutat egy hatalmas ház felé, amelynek tetején egy H betű díszeleg arany színben.

- Köszönöm, sokat segítettetek. További jó játékot!- S ezzel távolodni kezdesz.

- Szép napot Önnek is!- Hangzik a hátad mögül.

A kutyát sétáltató kisfiútól? 8

A labdázó kislányoktól? 9

A leghamarabb elérhető nőtől? 10 Férfitól? 11

A legtanultabbnak kinéző nőtől? 12 Férfitól? 13

 

 

10.

Egy magas, napszemüveget viselő nőt állítasz meg. Húzza rúzstól vörös ajkait, de nem tesz megjegyzést, megvárja, míg szólsz:

- Elnézést, tudna segíteni nekem? Azt szeretném tudni, mi az a Harcos rang.

-A Harcosok? Nagy nőcsábász az összes, de persze egyik sem mondható elfogadhatóan jó teljesítményűnek. Kigyúrt, csillogó szemű díszmadár az összes. Ott élnek az aranyszínű H betűvel díszített házban. Oda megyek éppen én is, elkísérhetsz, ha gondolod.

Elfogadod? Ha igen: 20

Ha nem: egyedül nézed meg a házat? 18

a laptopod információi érdekelnek? 19

Mást is megkérdeznél? a 6-oson válassz egy másik számot!

 

11.

A veled leghamarabb találkozó férfi csupán egy rövidnadrágot, és egy nyitott bőrmellényt visel, de megállítod, fel csak nem pofoz. Igen egyértelmű tekintettel méri végig a tested miközben megkérdezi:

- Segíthetek, csajszi?

- Szeretném megtudni, mi az a Harcos rang.

- Egy sem érdemli meg egy ilyen nő figyelmét.

- Nem úgy kérdezem. - Válaszolod zavartan, kezd eleged lenni abból, hogy a csávó vigyorogva figyel.

- Jól van, kedves, csak viccelődtem egy kicsit. A nagy H betűs házat keresd. Qoen Vezér biztosan elmond mindent, ami érdekel. Én megyek, viszlát! – A férfi tovább megy. A H betű aranyként fénylik egy toronyház tetején. Mit teszel?

Megnézed a házat? 18

a laptopod információi érdekelnek? 19

Mást is megkérdeznél? a 6-oson válassz egy másik számot!

 

 

12.

Valószínűleg diplomás lehet az öltönyben és ingben lévő aktatáskás hölgy, csupán öltözködni nem tud.

- Jó napot! Kérhetném a segítségét?- Szólítod meg udvariasan, mosolyogva bólint.

- Természetesen. Miben segíthetek?- Kérdezi kedves hangon.

- Szeretném megtudni mi az a Harcos rang.

- Egy felelősségteljes munka, ahol a Harcosok a nép biztonságáért felelnek, a démonok elpusztítása, a bűnözők letartóztatása, a városba tévedő veszélyes állatok elszállítása mellett. A sportokban is mindig benne vannak a 10 legjobban, mint Harcosok csapat. A legtöbbjük jól néz ki, de bunkók. Izmaikat és hírnevüket csak Qoen Vezér szigorúságának és becsületességének köszönhetik. Amúgy szép kis pénzekkel jár egy-egy sikeres küldetés. A legtöbben milliomosok is lehetnének, ha nem szórnák szét a pénzt. Egy csomó mindent ingyen, és még több dolgot kedvezményesen vásárolhatnak, de a szállással és étellel sincs gondjuk, mert Kapitányaik Főhadiszállásán élnek, ahol minden a fenekük alá van rakva. Alapból mondjuk nincs bajom egyik részeges marhával sem. Abban az épületben élnek. Viszont nekem mennem kell, további szép napot Önnek!- Intéssel köszön el, miután a nagy, aranyszínű H jelzéssel ellátott toronyházra mutat. Mit teszel?

Megnézed a házat? 18

A laptopod információi érdekelnek? 19

Mást is megkérdeznél? a 6-oson válassz egy másik számot!

 

13.

Egy fiatal fickót találsz a legtanultabbnak. Nem is tudod, megmondani, miért, csak megérzés szerint választod a kék páncélzattal ellátott hófehér hajú férfit, aki aranyszínű H betűt visel kitűzőként mellkasa bal oldalán. Nem is kell megszólítanod, mosolyogva megáll előtted.

- Segíthetek, hölgyem?- Kérdezi kedves, lágy hangján udvariasan.

- Igen, az érdekelne, hogy mi az a Harcos rang pontosan.

-A legjobb embert kerested fel. Qoen Vezér vagyok, a legmagasabb rangú Harcos. Most viszont, ha nem haragszol, sürgősen le kell adnom egy meghibásodott gránátot, úgyhogy lelépek, mielőtt úgy dönt, hogy robban. – Mosolyog, egy nagy ház felé mutat, minek tetején egy ugyanolyan H betű van, mint amilyet Qoen visel. – Ott várlak, ha szeretnél eljönni, és megbeszélni ezt a Harcos ügyet. Most viszont sietnem kell. Kívánok sok sikert az infógyűjtéshez! Jó, ha több embert is megkérdez az ember, ha már érdeklődik valami iránt, több féle variációból tanulságosabb képet alakíthatsz ki magadnak, mint egyből. Még találkozunk. – Mosolyogva elmegy.

Ha bármikor megnézed a házat, a 23-as cikket kell olvasnod!

A laptopod információi érdekelnek? 19

Mást is megkérdeznél? a 6-oson válassz egy másik számot!

 

14.

Egy magas, napszemüveget viselő, formás szőke nőt állítasz meg. Fején szalmasárga kalap van, mélyen kivágott pólója éppúgy kihívó, mint a combjait félig sem elfedő szoknyája. Ugyan húzza rúzstól tűzvörösen csillogó ajkait, de nem tesz megjegyzést, amikor megállítod. Hangja viszont nem túl kedves:

-Na, mit akarsz?

Megpróbálsz flörtölni a csajjal (21), vagy csak a Harcos rang érdekel? 22

15.

Egy napszemüveges, fekete hajú, menő srácba ütközöl. Megállításodra a következőt vágja a képedbe menőnek képzelt vigyor kíséretében:

- No, mi kéne, ha vóna, Bátya? Nem jó már a pálya?

-A Harcos rang érdekelne.

-A klassz fiúk, akik fegyókat forgatva keresik a cicákat 1-2 kalandra! Emellett sokszor kell mentést színlelniük, hogy a hírnevük fennmaradjon. Jó lenne az az élet, csak Qoen Vezérnek nem vagyok szimpi. Vágod?

- Igen.

- Egyébként ott laknak. - Mutat egy nagy H betűs toronyházra. –Na, cső, én léptem, várnak a csajok. - Vigyorogva elmegy.

Megnézed a házat? 18

A laptopod információi érdekelnek? 19

Mást is megkérdeznél? a 7-esen válassz egy másik számot!

16.

Egy öltönyben, és csinos fehér blúzban lévő nőhöz mész információért. Ujján az aranygyűrű egyértelműen tükrözi, hogy házas. Minden esetre megáll, mikor odamész hozzá.

- Miben segíthetek?- kérdezi kedvesen.

- Tudni szeretném, mi az a Harcos rang. – válaszolod.

-A Harcosok a nép biztonságáért felelnek, a démonok elpusztítása, a bűnözők letartóztatása, a városba tévedő veszélyes állatok elszállítása mellett. A sportokban is mindig benne vannak a topp 10-ben, mint Harcosok csapat. Qoen Vezér sokat törődik velük, és az emberekkel. Ő az egyedüli, aki megérdemli, hogy a Harcos nevű toronyházban éljen.

- Az melyik is? – Kérded a városon körbepillantva.

- Az ott, amelyiknek a tetején az a nagy H is díszeleg. - mosolyog. – Ne haragudjon, de nekem most mennem kell. Remélem tudtam segíteni. Viszlát! - S ezzel el is megy.

Megnézed a házat? 18

A laptopod információi érdekelnek? 19

Mást is megkérdeznél? a 7-esen válassz egy másik számot!

17.

Egy fiatal férfit találsz a legtanultabbnak. Nem is tudod, miért, de valahogy érzed, hogy fog tudni segíteni. Egy aranyszínű H betűt visel kék páncéljának bal oldalán, szíve fölött egy kicsivel. Első szólításra megáll, és mosolyogva, kedves hangon megkérdezi:

- Miben segíthetek?

- Azt szeretném tudni, mi az a Harcos rang.

- Qoen Vezér vagyok, a legmagasabb rangú Harcos. Azt hiszem, a segítségedre lehetek. Gyere, a vendégem vagy egy sörre, és közben mindent megbeszélünk, ami érdekel. - Elindultok, elkísér egyenesen egy hatalmas, tán 150 emeletes házhoz, ami inkább néz ki nyaralónak, mivel teraszai üvegkorláttal vannak körbevéve, és minden második teraszon medence található, a többi terasz vagy étteremszerű elrendezéssel, vagy tánctérrel dicsekedhet. Elszórva egy-egy parkot helyettesítő, fűvel és virágokkal borított rész is akad.

- Nos, benne vagy az italban is?

Lapozz a 24-es számhoz!

 

18.

Délután elindulsz a H betűs házhoz. A toronyház úgy néz ki, mint egy luxus hotel: Medence van minden második emeleten, amin meg nem, azon vagy tánctér, vagy étteremszerű terasz szép székekkel és asztalokkal. Bekopognál éppen, de fogadnak ajtónyitással, mielőtt ezt megtehetnéd. Egy fiatal, s mégis fehér hajú férfi nyit ajtót. A testére simuló kék páncélzat izmairól is árulkodik, és bár ízületeit is páncéllal védi, könnyedén lép arrébb az ajtóból, hogy beljebb tudj lépni. Szíve fölött egy arany H betűt hord, a toronyház jelképét. Hangja kedvesen, udvariasan cseng, ahogy hozzád szól:

- Jó napot kívánok! Miben lehetek a segítségére?

-A Harcos rangra lennék kíváncsi, hogy mi is az.

- Ez? Egy nehéz, felelősségteljes munka, amiről közepes fokú fegyver- és lényismeret, 10 szabály teljes tudása, és persze bulira képesség nélkül álmodni sem lehet. De, kérlek, fáradj beljebb, had mondjam tovább egy sör, vagy tea mellett. – Mosolyog.

Lapozz a 24-es számhoz!

19.

Rövid keresgélés után rálelsz a böngészőre, innentől kezdve otthonos nyugodtsággal keresel rá a már 20 éve utoljára használt, ám számodra jól ismert szerkezeten. Hamar találsz egy „Harcosok” oldalt, elkezded olvasni a kék háttér aranyszínű betűit:

Mi, Harcosok…

 

…azért vagyunk, hogy Önre vigyázhassunk. Ezért kérjük, ha bármiben segíthetünk, , ne habozzon, írjon akár itt, akár a honlapon, akár E-mail-ben, akár levélben, de még meg is látogathat bennünket nyugodt szívvel a Harcos toronyházban, otthonaink jelzése ugyanis egy „H” az egész országban a tetőn.

Keresünk:

 • szakácsot
 • italos pultba eladót és kiszolgáló hölgyeket
 • állatgondozókat
 • Harcosnak jelentkezőket

Jól fizető munkát ajánlva, de csak tökéletes munkavégzés fejében.

Qoen Vezér

        Megnézed a házat? 18

        Ha az utcán lévő emberekkel ismerkednél, nemed szerint válassz! Nő -> 6 Férfi -> 7

20.

- Rendben, köszönöm. – Elfogadva a segítséget mész vele együtt egy hatalmas toronyház felé, melynek tetején egy ugyanolyan aranyszínű H betű csillog a lemenő Nap fényében. Egy csomó emeleten medence van, amin meg nem, azon vagy tánctér, vagy étteremhez hasonló étkezőterasz, de egy-két fűvel borított mini park is akad. A kék falakat csupán egy kétszárnyú, hatalmas, önműködően nyíló arany ajtó töri meg díszeivel, melyen a nő gondolkodás és kérdezés nélkül átmegy, követed. Bent barátságos, lágy zene fogad, itt is a kék az uralkodószín, minden fal és a bútorok textíliájának legnagyobb része a kék különböző árnyalataival díszíti a helységet, amiben túlságosan nem tudsz gyönyörködni, mert a hölgy céltudatosan megy tovább egyenesen egy folyosó felé. Itt az üvegajtók mögött szobák sorakoznak, többnyire rendben van mindegyik, a hölgy bekanyarodik az egyik szobába, és ürességét látva csak a száját tudja húzni.

-Hm… úgy tűnik, hogy Rane nincs itt, én őt keresem. Kísérjelek tovább?

Vele tartasz? 25

Vagy egyedül nézel körül? 26

 

21.

- Csak tudni szeretném ettől a kiscicától, mi az a Harcos rang- Válaszolod félig kacér mosollyal. Ő is elmosolyodik. –Segítesz akkor?

- Attól függ, miben és hogyan.  – vigyorodik el. - Megmutathatom. Ott, az a ház az, az 50-es szám alatt, a lakhelyükre megyek. Velem tarthatsz.

Vele mész? 27

Egyedül néznéd meg? 18

 

22.

- Csak azt szeretném tudni, mi az a Harcos rang.

- Hogy kik a Harcosok? Nagy nőcsábász az összes beképzelt fajankó, kivéve talán Qoen Vezért, ő rendes. Oda megyek éppen, szívesen elkísérlek, ha szeretnéd.

Elfogadod a felajánlást? 20

Nem, de a házat megézed.18

Nem, de a laptopodat megvizsgálod. 19

23.

Mivel vele mész, együtt értek be a kék falú, medencés, táncteres, étteremszerű, és mini parkos teraszokkal dicsekedhető házba. Qoen Vezér bemegy a kék fal aranyszínű, díszes kétszárnyú, aranyszínben úszó ajtón. Odabent a fal ugyanúgy maradt királykék, de még a bútorok textil részének nagyobb fele is a kék szín különböző árnyalataival díszelkedik. Qoen vezér otthonosan mozogva lepasszolja a gránátot egy barna hajú, élénkzöld szemű férfinak, majd feléd fordul. A háttérzene lágy, barátságos dallama hangulatossá teszi a helyet.

-Ha nem gond, meghívnálak egy sörre, vagy egy teára, és fent mindent megbeszélünk. - Mosolyog

Olvasd a 24-es cikket!

 

24.

- Köszönöm, elfogadom a meghívást. – Feleled barátságosan.

- Foglalj helyet, kérlek. - Int az első emelet teraszán lévő egyik asztal felé, miután lifteztetek egyet. Leülsz az egyik székbe, Qoen Vezér hozza az italt, amit kértél, és magának egy teát. Leül eléd, és hozzákezd mondandójához:

- Szóval, az érdekel, mik a Harcosok pontosan. – Amíg kortyol egyet teájából, bólintasz. – És miért is érdekel téged: Bántott valaki?

- Szerencsére nem, csak valami furcsa ember adta ki a parancsot, hogy legyek Harcos. Nem tudom, mik a feltételek.

- Harcos szeretnél lenni? Az egy kicsit bonyolult folyamat, de sok szempontból megéri. Ha a sportot szereted, kardot, vagy egyéb fegyvert tudsz használni, és nagyjából ismered a lényeket, nem lesz nehéz dolgod, csak a katonakort kell átszenvedned.

- És ha egyikhez sem értek?

- Akkor lesz egy pár év tanulás számodra, mielőtt a katonaságra mehetnél. Mivel szeretnél kezdeni? Démontan, fegyvertechnika, illemtan, vagy misztika?- Válaszaidra várva iszogat a teájából, míg Te is elkezdesz iszogatni az italodból. Láthatóan van időtök, nem is sietsz válaszoddal.

Lapozz a 28-ra!

 

25.

A nő elindul felfelé a lifttel, még mindig követed. Fent, a 113-as emeleten egy tornaterem feliratú sportterembe léptek. Kb. 20 férfi szaladgál az emeletnyi tornateremben, egy szál alsónadrágban. Éppen fociznak.

Ha csak szégyenlősen, vagy csak zavarodban leszeged a fejed, 29

Ha inkább érdeklődve, de vörösen nézel körül 30

 

26.

- Nem, köszönöm, egyedül néznék körül. – Feleled. Ő válaszra sem méltatva vállat von, és elmegy.

 Pár óra járkálás után találkozol egy kék páncélos férfival, hófehér haja alatt kék szeme vidáman csillog, akárcsak a kifényesített H szíve fölött.

- Mi járatban errefelé, kiscsibém?- Kérdezi kedvesen, mosolyogva, valószínűleg nem sértésnek, vagy cikizésnek szánta. – Eltévedtél?

- Nem, hogy őszinte legyek, a Harcos rang iránt érdeklődöm…

- Nem beszélhetnénk meg ezt egy sör, vagy tea mellett?- mosolyog. – Szívesen meghívlak, ha elfogadod.

Ugorj a 24-es cikkhez!

27.

- Én veled szeretném megnézni, ha megengeded. – Válaszolod kacéran.

- Rendben van, de nekem most meg kell keresnem Ranet. – Elindul, s te vele mész. Egy kb. 150 emeletes luxuspalotához mentek. A toronyház teraszainak felén medence van, a többi vagy tánctérrel, vagy étteremszerű elrendezéssel büszkélkedhet, de egy-két fűvel borított mini kert is van közöttük elszórva. Bementek a kék fal aranyszínű, díszes kétszárnyú, aranyszínben úszó, önműködő ajtaján. Odabent a fal ugyanúgy maradt királykék, de még a bútorok textil részének nagyobb fele is a kék szín különböző árnyalataival díszelkedik. Bent barátságos, lágy zene fogad. Bent a nő egy folyosó felé fordul, ami üvegajtós szobákkal van tele. Az egyikben található csak ember: a haja barna, mint erdőben a fa törzse, szeme élénkzöld, már-már szinte természetellenesen. Izmost testére smaragdzöld páncélja borul óvón. Viszont ehhez a külsőhöz egy tüzes, pokolból származóan mély hang párosul:

- Segíthetek, vagy körbevezessem Önt? –Kérdezi Tőled, majd a nőre pillant. – Hordd el magad! –A nő karba teszi a kezét, és távozik.

Maradsz a férfival? 31

Mész a nő után? 32

Körülnéznél egyedül? 26

 

28.

- Tudod mit, kezdd el a…- Qoen Vezért megszakítják, mielőtt befejezhette volna a mondatot: Egy apróbb termetű, kb. 12 éves fiúcska szalad be hozzá, vörös szemei azonnal feltűnnek Neked, hófehér arcát északi sötétségre emlékeztető, teljesen sima, vállig lógó haja öleli körbe kísértetiesen.

- Qoen, Qoen! - kiabálja ártatlan hangon, bár vámpírfogai rosszul festenek vérvörös ajkai között. – Nagy baj van, Qoen! Nagyon-nagyon nagy!

- Egy kicsit lassabban, Jack! – Kapja a combjára a fiút Qoen. – No, most mondjad, mi a gond, kiscsibém?

- Kinyiffantak a Harcosok. Mindenki, mind a 352, akit elküldtél. 100 ezer démon fogadta őket a várt 10 ezer helyett!

- Az szuper. – Rád néz. – Ne haragudj, de gyorsítva fog kelleni Téged betanítani, nem fogok tudni részletekbe belemerülni. Jack megmutatja a szobádat, aztán lakhatóvá teszi a többit is! Hamarosan felkeresek. – Leteszi a fiút az öléből, és elrobogása közben még hallod dühösen morgó hangját: - Basszus! Van talán 30 Harcos a toronyban! a fele kapásból megy őrségbe napi szinten, a másik felének meg küldetést kellene adnom, de az önvédelmünk majdnem egyenlő  a nullával…! Stella!

- Gyere, megmutatom a szobádat. – Mondja Jack, és egy folyosó üvegajtós szobái közül bevezet az egyikbe.

Lapozz a 33-as cikkhez!

 

29.

Lehajtott fejjel csak a hangokra tudsz figyelni., A labdázás abbamarad, léteket hallasz, ahogy valaki Felétek indul. Lágy, de mély hangján szólal meg a férfi:

-Ki a kis vendégünk, cicám?- Kérdezi a másik nőt, de a Te fejedet emeli fel gyengéden. Élénkzöld szeme érdeklődve csillog Rád, izzadtságtól vizes haja arcára és homlokára tapad, ám ajkain lágy, gyengéd mosoly látható. Izmai napbarnított bőre alatt csak úgy feszülnek, ami nem véletlen, hiszen éppen most is sportolt. – Engedelmeddel átvenném a vezetését. Most sicc innen, amíg szépen mondom! – A nő bólint, és el is indul a folyosó felé.

A nő után mész (34) vagy a férfival maradsz? 35

Esetleg egyedül is körülnézhetsz: 26.

30.

Egy fickó kiszáll a játékból, és odamegy hozzátok. Élénkzöld szeme érdeklődve csillan rád, ám izzadtságtól ragadó haja undorodó érzést vált ki belőled, ahogy vigyorától elővillanó fehér fogaira ragad a barna tincs.

- Kit hoztál nekem, csajszi? – Igen fenyegető hangnemben szólal meg a napszemüveges nőhöz szólva. Az megvonva a vállát nem törődve válaszol:

- Mit tudom én, közöm sincs hozzá. És egyébként is: Feljelentést tenni jöttem ide, nem azért, hogy Veled foglalkozzak.

- Akkor takarodj Qoenhez!- Szinte rámorog a nőre, mire az kimegy. A férfi most Rád emeli tekintetét.  - Rane vagyok, körbevezethetlek, ha gondolod.

A nő után mész? 34

 A férfivel maradsz? 36

Egyedül nézel körül? 26

31.

-Na, akkor gyere, öcsisajt! – Mosolyodik el Rane, és körbevezet a Harcos nevű toronyház első két emeletén, amire elmondása szerint szükséged lehet, ha Harcos akarsz lenni: wc-k, fürdők, szobák, étkezők, mozi-és játéktermek, nappali füves teraszok, büfék játék-, ékszer-, fegyver-, és egyéb boltok, amit automata üzemmódban úgy működnek, mint a kávéautomaták. Pár óra alatt ki is végzitek a körbevezetést. Ám ekkor találkoztok Qoen Vezérrel, kinek haja olyan fehér, mint a tiszta búzaliszt, szeme kéke, mint a tenger, s kedvessége rögtön látszik barátságos mosolyán, amivel fogad. Hangja is barátságosan, kedvesen cseng:

-Rane, ha már végeztetek időtöltésetekkel, felhívnám egy sörre, vagy teára a barátodat beszélgetni. – Rád néz. -  Már, ha szeretnél Qoen Vezér vendége lenni.

- Nekem már nincs vele dolgom, viszlát! – Rane elmegy.

Lapozz a 24-es cikkhez!

 

32.

A hölgy után sietsz, hamar utol is éred, meglepődik rendesen.

-Azt hittem, ottmaradsz.

-Nem vagyok az a fajta.

-Akkor milyen fajta vagy?

-Azt pontosan nem tudom…

-Én Qoen Vezérhez megyek, ő jó fej. Nem úgy, mint ez a bunkó. Velem jössz?

Igen-> 38

Nem-> 26

33.

A szoba tágas, nyaralóhoz hasonló.  Jack intéssel köszön el, és tovább megy. Magadra maradva átnézed a szekrényeket, amikben Rád pont jó ruhák, és némelyikekben finom ételek vannak, illetve a hűtő is meg van tömve finom italokkal, édességekkel. Ahogy jóllaktál, Qoen Vezér lép be hozzád sietős kopogás után.

- Elnézést kérek a sietésért, de nagyon hirtelen kell kiképeznünk. Viszont ehhez végig kell menned egy küldetésen, ami holnap reggel fog kezdődni számodra, és elárulná nekünk, hogy mit mennyire kell fejleszteni. 3 lehetséges teszt létezik, a választás a tiéd. Világos?

- Igen, értem. – Válaszolod, mire ő elmosolyodik, és megjegyzi:

- Ritka jó Harcos lehet még Belőled. Nos, a választott név alatti gombot kell megnyomnod, hogy melyiket, azt lefekvésedig eldöntheted. – Letesz melléd az asztalra egy furcsa szerkezetet. – Viszlát, szép álmokat! – S e szavak után távozik. A szerkezet egy A/5-ös füzetnyi területű 3-4 cm magas téglatest, melynek a tetején 3 piros gomb, mindegyik fölött 1-1 cetli helyezkedik el.

A következő cikkekben használd fel KARAKTERLAPOD üres részét, és írd fel a kezdő 100 energiaegységet az energiához! Minden alvásnál (mostanit nem beleszámolva!) 100 energiaegységed keletkezik pluszba. 500 energiaegységnél többet NEM gyűjthet össze a karaktered! A következő részekben nemedtől függően kapsz nevet is, amit be kell írnod a megfelelő vonalra!