Rólam

Fogalmazzunk úgy, hogy nem vagyok átlagos.1999-ben születtem, az oldal 2014-ben jött létre. A történetírást már pár éve folytatom, és, bár kevés olvasóval, mindenki szerint jó történeteket írok. A versekkel kapcsolatban volt egy kis bonyodalmam, mert nagyon negatívak. Mindenkinek elmondom most itt, nyíltan, hogy a versek csak akkor íródnak, amikor éppen pofára estem, vagy szomorú, csalódott vagyok! És bár a verseim valóban segélykérések, nem az embereknek szólnak! Vagyis nem kívülálló személyeknek, hanem néha haveroknak, meg amikor összevesztünk, a testvéreim is ihlettek már egy-két verset. Ezt leszámítva stabilnak mondható jövőképpel és elérhető, megvalósulni látszó álmokkal rendelkezdve mondhatom, hogy egész boldog életem van, hála állataimnak, a családomnak, a barátnőmnek, és az iskolámnak.

Alapból mindenki szerint (rajtam kívül ^^") kedves, életvidám gyermek vagyok. Kedvenc hobbim az állataimat gondozni, állatokkal foglalkozni.  Verseim és történeteim ugyan tovább íródnak füzeteimben, de nem fogom mindet közzétenni (valószínűleg). Újak a szünetekben, és este felé várhatóak. Nem vagyok az a könnyen barátkozó tipus. Inkább elzárkózott, félénk viselkedés jellemző rám idegen környezetben. A véleményeket, kommenteket, talácsokat viszont szívesen fogadom, és higyjétek el, várom!

Történetet és verset írni imádok. A fantasy világom, mint látható, igen egyedi. A lények tulajdonságait saját elképzelésem szerint változtattam, akinek ez nem jön be, olvasson máshol. A verseket is közzé fogom tenni, ha alkalmasnak találom rá. Nem azért, hogy fél világ sajnáljon, vagy szomorkodjon! Csupán azért, mert vannak barátaim, akiket érdekel, hogy miket írtam.

Ettől függetlenül véleményeket, építő kritikákat szívesen fogadok, de legyen szíves mindenki mellőzni a káromkodást és szidkozódást benne! Köszönöm.

Nos, rólam szerintem elég ennyit tudni. További jó szórakozást a történetekhez/ versekhez!