3

2016.04.02 09:55

3.

- Igen, köszönöm. - Mondod. Bólint, közelebb lép.

- Szólíts Mesterednek. Segítek, amiben csak tehetem. Tudom ki vagy, és hogy ki lesz belőled; ha tetszik, ha nem. De ne ijedj meg, nem az a célom, hogy bántsalak, hanem, hogy Sorsod beteljesedjék, és elérd a Harcosi rangod, mely után örökké üres lesz szobád és ágyad, hol lakhelyed lesz. Jöjj, házadba viszlek. - kezet nyújt feléd, Neked, és elmész Mestereddel a város szélén. Kisgyermek korodban emberek közt éltél 10 éves korodig, így nem idegen számodra az a tény, hogy házad van. Igaz, annak már 20 éve, de még mindig nem nézel ki 18-nál többnek. A házat hatalmasnak találod Ékkő szárnyburkához képest. Beljebb menve látod, hogy 5 szoba, 1 kamrás konyha, 1 előszoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba, és 3 illemhelyiség tulajdonosa lettél. Nem is tudsz nagyon mit kezdeni a helyzettel, de Mestered már fecseg:

- Engem nem fogsz szeretni, mert minden fel fogom hívni a figyelmedet, emellett lesz olyan, hogy besegítek a harcodba, de csak akkor, amikor életveszélybe sodortad magad, ha csak megsérülsz, a fájdalom jó tanító, legközelebb jobban megfontolod. Én fogom adni a feladataidat. Most a legfontosabb feladatod, hogy Harcos váljék belőled. Én csak ennyit tehettem.

Viszlát! - s ezzel el is tűnt.  Elgondolkozol, ez mit is jelent pontosan? Fogalmad sincs róla, mi az a Harcos rang egyáltalán. A fogalom persze nem ismeretlen számodra, tudod, hogy a harcos az, aki fegyverrel, vagy éppen testi erejével küzd a másikkal. Te hogy lehetnél Harcos? Agresszív sem nagyon vagy, nemhogy bátor! Észhez térsz bambuló gondolkodásodból.

Ha a házzal ismerkednél, a felszereléseket néznéd meg: 5

Ha az utcán lévő emberekkel ismerkednél: 6 <- Nő 7 <- Férfi